AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 13:21
Dansk erstatning for Alderweireld: Spurs øjner Joachim Andersen

Tottenham har den 23-årige dansker på listen over mulige erstatninger for Toby Alderweireld.


London Calling, sang The Clash, og det er i den grad tilfældet for danske Joachim Andersen.

Arsenal skulle ifølge italienske medier have budt adskillige gange på den 23-årige danske midterforsvarer, men lokalrivalerne fra Tottenham har også et godt øje til Sampdoria-spilleren.

Det skriver London Evening Standard denne tirsdag.

Toby Alderweireld har indikeret, at han ønsker at fortsætte endnu en sæson i klubben, men med en frikøbsklausul på blot £25 millioner er hans fremtid i London stadig usikker. 

Derfor har Tottenham-ledelsen og Mauricio Pochettino identificeret mulige erstatninger for den belgiske landsholdsspiller, og her skulle danske Joachim Andersens navn også være på.

Intet tyder dog på, at en transfer er lige ved og næsten i skrivende stund. Londonmediet skriver, at Spurs i første omgang prioriterer at forstærke midtbanen med blandt andre Tanguy Ndombele.

Forhandlingerne om den franske midtbanedynamo ser dog ud til at trække i langdrag, da Lyon og Tottenham er et godt stykke vej fra at blive enige om en endelig pris.

Foruden Arsenal skulle Maurizio Sarri og Juventus også have et godt øje til Joachim Andersen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED