Dagens spilforslag: Solide svenskere lukker af for England

07.07.2018 Kl. 12:58
Der er gode chancer for, tendensen med uafgjorte pausestillinger fortsætter for begge hold i dagens tidlige kvartfinale.
Lørdag kl. 16.00 – Sverige – England – X (HT) – 1,97 @ Unibet

Det er to hold med flere ting til fælles, der åbner VM-festen lørdag. Både Sverige og England har nemlig fremvist solide defensiver og styrke på dødbolde under sommerens slutrunde, hvor holdene også har haft en vis evne til at få straffesparkskendelser med sig.

En afgørende forskel har dog været Harry Kane, som har scoret seks mål for England, mens Sverige i tre af fire kampe er gået fra banen efter blot at have scoret et enkelt mål. Der hersker derfor næppe tvivl om, at Sverige igen vil arbejde ud fra en jernhård defensiv, mens England formentlig vil forsøge at lokke de gul/blå frem på banen, så den hurtige offensiv kan komme ud i løbedueller mod det tungere svenske forsvar.

Sveriges kontrollerede strategi har virket for så vidt, at holdet har spillet til 0-0 ved pausen i tre af de hidtidige fire kampe. Det samme har England gjort i de to seneste kampe, mens man gik til pausen med 1-1 imod Tunesien i premierekampen. Sverige og England har derfor det høje antal uafgjorte resultater ved pausen til fælles.

Og ser vi på 1/8-finalerne stod der uafgjort ved pausen i hele syv af otte kampe, hvorfor odds 1,97 på et X efter 1. halvleg ligner et ganske fint tilbud fra Unibet.