AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 11:37
Dagens dumme rygte: Neymar er en mulighed for United

Franske L'Equipe nævner i dagens avis, at Manchester United er en af de mulige destinationer for Neymar denne sommer.


Kylian Mbappé skulle være urørlig i Paris Saint-Germain, men Neymar skulle være en anden sag.

Forleden skrev L'Equipe-journalisten Bilel Ghazi, at den franske storklubs ledelse er åbne for bud på den brasilianske superstjerne -  formentlig i samme størrelsesorden som det beløb på €220 millioner, som man i sin tid betalte Barcelona for at hente ham.

Tirsdag fremhæver L'Equipe så Manchester United som en af de mest sandsynlige destinationer for Neymar. Først og fremmest har De Røde Djævle de finansielle midler til at kunne signe Neymar, da kun Barcelona og Real Madrid ifølge den franske avis kan matche Premier League-klubben.

Der er som bekendt rigeligt knald på rygterne om, at Paul Pogba forlader Old Trafford denne sommer, og skal man tro L'Equipe, så ønsker Manchester United at geninvestere pengene fra salget af franskmanden på den brasilianske angriber -  som dermed "får nøglen" til "genopbygningsprojektet" i Manchester United.

Den halve klode og hele fodboldverdenen ville eksplodere, hvis det faktisk viste sig at være sandt, men det er der heller ikke nogen grund til at tro. Hele historien i det franske medie ser ud til at være baseret på ren og skær spekulation snarere end reel information om situationen, og det er stadig tvivlsomt, om Paris Saint-Germain overhovedet er klar til at sælge Neymar denne sommer.

Skulle den franske storklub være det, lyder en tilbagevenden til enten Barcelona eller ærkerivalerne fra Real Madrid markant mere realistisk, hvis vi selv skal gøre os i spekulationer. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED