AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 19:18
Dagens de Ligt: Rykker tættere på Manchester United

Mens en kilde med insiderviden konstaterer Matthijs de Ligt tæt på Manchester United, mener Jamie Carragher ikke, at Liverpool skal gå efter hollænderen.


Ikke én dag uden nyheder om den ombejlede hollænder Matthijs de Ligt.

Således også denne dag, hvor Jamie Carragher nu også blander sig i debatten om, hvor den unge hollænder bør fortsætte sin karriere. Eller rettere hvor han ikke bør.

- Det ville være galskab af Liverpool at købe en ny centerback, fortæller den tidligere Liverpool-spiller til The Anfield Wrap.

- Joel Matip har været i forrygende form på det sidste, og det får mig på helt andre tanker end for tre måneder siden, hvor jeg tænkte, at Liverpool har brug for en ny makker til Virgil van Dijk.

- Dengang kunne man ikke stole på Dejan Lovren eller Joe Gomez, når det kom til deres helbred. Matip var fjerdevalg, og jeg tvivlede på ham.

- Men hans præstationer har været fremragende, og jeg kan kun se, at det ville give mening at overveje en ny forsvarsspiller, hvis Dejan Lovren bliver solgt.

Samme tid forlyder det fra Reddit-kilden Spoofex, der har høj troværdighed blandt sine følgere, at Matthijs de Ligt er rykket tættere på Manchester United.

- Der kommer snart nyheder, som Mundo Deportivo allerede har offentliggjort. Nemlig at Matthijs de Ligts forhandlinger med Manchester United er skredet fremad, og at han er tæt på at skrive kontrakt med klubben.

- Matthijs de Ligt skulle være blevet tilbudt en helt vanvittig kontrakt, og Manchester United har allerede sendt et bud afsted til Ajax' Edwin van der Saar på på 718 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED