AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2022 12:50
Dårligt nyt til PL-giganter: Barcelona indleder dialog med kæmpetalent

Barcelona har intensiveret jagten på brasiliansk komet.


Den næste Messi. Den næste Ronaldo. Den næste Neymar.

Det er oftest det, der bliver nævnt i sportspressen, når der er snak om de sydamerikanske talenter, som anses for at have et enormt potentiale - og en spiller, som i den grad spåes til at have en stor fremtid, er 16-årige Endrick Felipe fra Palmeiras.

Tilbage i juli skrev han under på en ny kontrakt med Palmeiras ifm. sin 16 års fødselsdag, som inkluderer en frikøbsklausul.

De engelske storklubber meldes interesseret i Endrick, men der er også mange andre europæiske storklubber i spil til hans underskrift, når han fylder 18 år.

Ifølge avisen Sport har Barcelona allerede indledt dialog med Palmeiras om at købe den brasilianske komet. 

Barcelona har i sinde at intensivere jagten i løbet af denne sæson med henblik på at lukke en aftale næste sommer, hvor det vil være planen, at han skal træde til i 2024.

Avisen beretter yderligere, at det ikke er de engelske klubber, der er de største konkurrenter i kampen om Endrick. Det er rivalerne fra Real Madrid og ikke mindst PSG.

Chelsea, Liverpool og de to Manchester-klubber er de engelske klubber, som skulle være interesseret i den unge brasilianer.

Endrick beskrives som en eksplosiv offensiv spiller, der med sin acceleration og boldkontrol giver ham en stor fordel over for sin direkte modstander. 

Det er ikke kun klubberne, der øjner en potentiel superstjerne. Det gør andre store brands også. Nike har bl.a. rykket hurtigt og har lavet en aftale med ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE