AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2020 18:25
Dårlig søndag: Fan taber på 'genial' kupon efter sen Lingard-scoring

En United-fan fik den dårligst mulige afslutning på årets Premier League-sæson, der ellers endte glimrende for hans favorithold.


Hvad er værre end kærestesorger? At tabe penge på et overtidsmål vil nogle måske argumentere for. En af dem er en engelsk Manchester United-fan ved navn Anthony Johnson.

Anthony delte på Twitter tilbage ved 36. spillerunde, at han havde lavet en kupon til 41 gange igen ved starten af sæsonen, som blot krævede, at Jesse Lingard, hverken ville score eller assistere i den netop færdigspillede sæson.

Dette gik hurtigt viralt, da Lingard ofte må gardere såkaldt 'meme' på de sociale medier, mens at kuponen vigtigst af alt var i live, eftersom den 27-årige englænder ikke havde bidraget til et eneste mål.

Det gjorde han så i allersidste spillerunde. 

Det er i sig selv ærgerligt nok. Hvad der som noget af det eneste kan overgå dette er, at det faktisk var en af Manchester Uniteds allersidste boldberøringer, der endte i kassen fra Jesse Lingards fod, efter han tilmed var heldig med at score, da danske Kasper Schmeichel i det 98. minut tabte bolden til ham som bagerste mand.

Se United-fanens kupon, samt hans humoristiske opdatering ved Lingards overtidsscoring.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED