AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 18:12
Dårlig attitude? United-stjerne låste sig selv ude, og besluttede at løbe 8 kilometer

Hvad ville du gøre, hvis du låste dig selv ude af din bil? Sådan en situation har Alexis Sanchez befundet sig i. Han besluttede sig for at løbe 8 kilometer.


Alexis Sanchez er angiveligt på vej til Inter Milan. I hans tid i Mancherster United har han ikke præsteret, og han er blandt andet blevet klantret for dårlig attitude.

Men en italiensk journalist har nu udtalt en lettere bizar historie fra 2008 om Chilenerens træningsmentalitet.

Pietro Oleotto, der således fulgte Alexis i hans tid i Udinese, udtaler således til Inside United, at chileneren tog til vanvittige metoder for at blive stærkere og hurtigere:

- I hans første sæson var han spinkel. Så han begyndte at træne sin krop, ved at bruge to timer ekstra i fitness-centeret efter holdets træning. Jeg var helt vildt forbløffet over hvor stærk han blev. 

- Engang kørte han til Udine for at shoppe lidt efter træning. Her kom han til at låse sig selv ude af sin bil.

- Jeg ved ikke hvad de fleste mennesker ville have gjort i sådan en situation, men han løb de 8 kilometer, der var fra byens centrum, til hans hjem der lå oppe i bakkerne.

- Vi blev ringet op af en masse lokale, der havde set ham løbe forbi i hans trænignssæt. Det var en typisk Alexis Sanchez-situation at vende sådan et uheld til et cross-country løb.

På trods af den imponerende historie ser det ud til, at den 30-årige chileners tid i Premier League er ved at være slut. Han skulle angiveligt være på vej til Inter Milan på en lejekontrakt. Læs mere her. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED