Cup-gennemgang: Blandet dag på kontoret for Premier League-holdene

Af Emil Eire Frerk Olsen
22.09.2020 Kl. 21:06
To hold gik videre i dagens Carabao Cup-program, et hold røg ud, og et kom aldrig i gang.

Tottenham skulle have sparket aftenens Carabao Cup-program i gang, men kampen blev aflyst kort tid inden kampstart grundet corona-tilfælde.

Dog er det blevet officielt, at Tottenham får en papirsejr ud af opgøret.

Dernæst var det West Ham og West Brom, der skulle i gang – og i gang kom de i det mindste.

Det gælder i særdeleshed The Hammers, der sikkert sejrede 5-1 over League One-klubben Hull City, hvor Andriy Yarmolenko blev den helt store helt med to mål og to assists. Sebastien Haller med to mål og Robert Snodgrass med et enkelt sørgede for de resterende scoringer.

Anderledes gik det for West Brom, der skulle op imod Thomas Franks Brentford. Det endte ud i en meget lige affære, der talte flere straffespark end folk på lægterne.

Kampen endte 2-2 efter ordinær spilletid, hvor hjemmeholdets Hal Robson-Kanu og Kyle Edwards scorede på hver deres straffespark, mens gæsternes mål blev sat ind af danske Emiliano Marcondes og Marcus Forss (straffespark).

Det skulle dermed afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her blev hjemmeholdets Grady Diangana den store skurk, da han brændte West Broms sidste spark.

Til sidst skulle Manchester United klare sagerne mod League One-klubben fra Luton, og det fik de også gjort i sidste ende.

Juan Mata scorede kort inden pausen på straffespark for De Røde Djævle, mens Marcus Rashford lukkede og slukkede i det 88. minut, hvilket efterfulgtes af kampens sidste scoring, der blev sendt i kassen af unge Mason Greenwood. 3-0.