AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 17:36
Crystal Palace sætter jagten ind på Fulham-flop

Der er bud efter Jean Michaël Seri fra flere klubber, og han har blandt andet en mulighed for at blive i Premier League.


Jean Michaël Seri blev hentet til Fulham som klubbens dyreste spiller sidste sommer, men ivorianeren formåede ikke at leve op til sit høje prisskilt, og her på PLBOLD.dk kårede vi ham til en af sæsonens 10 værste signings.

Det har ikke på noget tidspunkt ligget i kortene, at han ville tage endnu en sæson i Fulham, der noget overraskende købte ham i Nice, hvor han var blevet sat i forbindelse med klubber som Barcelona og Arsenal. Men han kan komme til at blive i Premier League.

The Guardian-journalisten, Ed Aarons, som normal har fingeren på pulsen, når det kommer til Crystal Palace, skriver på Twitter, at the Eagles er på udkig efter at leje Jean Michaël Seri.

Crystal Palace er dog tilsyneladende ikke den eneste klub, der vil have fat i den centrale midtbanespiller, for Monaco er også inde i billedet, og den franske klub kan give Jean Michaël Seri en mulighed for at vende tilbage til Ligue 1, hvor han gennem flere sæsoner har været en profil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED