AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 14:19
Crystal Palace har belgisk landsholdsspiller i kikkerten

En belgisk landsholdsspiller er nu havnet i Crystal Palaces søgelys, og den engelske klub har holdt indledende samtaler.


Crystal Palace undersøger markedet for en mulig erstatning, hvis Aaron Wan-Bissaka bliver solgt i sommerens transfervindue, og London-klubben har mere end ét navn på blokken.

Tidligere har Sky Sports rapporteret, at den engelske teenager, Max Aarons, er et emne i Crystal Palace, men nu er det kommet frem, at Premier League-klubben også kigger på en belgisk landsholdsspiller.

Det er den troværdige belgiske journalist, Kristof Terreur, fra HLN, som rapporterer, at the Eagles har holdt indledende samtaler i forhold til at få fingrene i Timothy Castagne.

Forsvarsspilleren bliver udset som en mulig erstatning for Aaron Wan-Bissaka, men han har også andre muligheder denne sommer.

Timothy Castagne, som er meget alsidig og kan spille på begge backs og på midtbanen, har spillet en stor sæson for Atalanta, og han har nu udsigt til at skulle spille Champions League med den italienske klub næste sæson. Han har dog også mulighed for at skifte til Napoli, hvor han er udset en plads som backup.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED