AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 21:01
Crouch i sit lune hjørne: Jeg fortsætter nok i Real Madrid eller Chelsea

Peter Crouch ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer. Men det gode humør er ikke prellet af den høje angriber.


38-årige Peter Crouch står uden kontrakt efter at have tilbragt de seneste seks måneder hos Burnley.

Den høje angriber ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, idet hans fodboldglæde stadig er intakt, siger han i en podcast til talkSPORT.

Crouch er notorisk kendt for at være en vittig og lun person, og det kom da også til udtryk, da han i podcasten blev spurgt ind til sin fremtid.

- Meget af det afhænger af, om Gareth Bale bliver solgt fra Real Madrid. I så fald vil der være en potentiel åbning, som jeg regner med at udnytte, fortæller han og fortsætter:

- Jeg har også skrevet en besked til Frank Lampard i Chelsea og fortalt ham, at jeg altså er ledig og klar til at give en hjælpende hånd med.

Peter Crouch har spillet professionel fodbold i 23 år og har tidligere repræsenteret klubber som Tottenham, Liverpool og Stoke.

- Jeg er 38 år og bliver 29 næste år. Så jeg har mange gode år i mig endnu.

Hans sidste tid i Stoke endte med nedrykning til The Championship. Det gav ifølge angriberen et knæk i hans fodboldmæssige stolthed.

- Det var hårdt, for Stoke var et skoleeksempel i, at ikke alle hypede klubber skulle ende i den øverste halvdel af tabellen. Vi sluttede på 9.pladsen tre sæsoner i træk og vi var svære at slå på hjemmebane.

- Myten om at ingen kunne slå os på en kold, regnfuld og blæsende tirsdag aften i Stoke - der var altså noget om snakken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED