Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 14:28
Cristiano Ronaldo slår rekord: Overhaler Wayne Rooney

Cristiano Ronaldo har torsdag slået Manchester United-rekord.


Premier League bekræftede torsdag formiddag, at Cristiano Ronaldo er vinder af månedens spiller i Premier League for april.

Dermed bliver han den Manchester United-spiller, der har vundet prisen flest gange, da det er sjette gang i historien, at hæderen tilfalder ham. Det skriver statistiksiden Opta.

Inden da lå han side om side med Wayne Rooney, der havde vundet prisen fem gange, men nu er den 37-årige portugiser forbi.

Der resterer blot et enkelt kamp for Ronaldo og co. i indeværende Premier League-sæson, og den spilles 22. maj, hvor man gæster Crystal Palace.

Champions League-fodbold er ikke længere inden for rækkevidde, men De Røde Djævle skal undgå at tabe, hvis ikke det skal ende med Conference League-fodbold på Old Trafford i den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE