Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Cristiano Ronaldo burde skifte til MLS

Af Kasper Leif Pedersen
04.10.2022 Kl. 14:54
Efter sigende kan Cristiano Ronaldo forlade Manchester United til januar.

I går kunne James Ducker fra Telegraph melde, at Erik ten Hag ikke vil stå i vejen for et klubskifte for Cristiano Ronaldo, hvis der lander et passende bud på angriberen allerede i januar.

Dog det eneste bud, som angiveligt har været på den portugiske angriber er fra Al Hilal.

Dog synes den tidligere engelske landsholdsmålmand Paul Robinson, at den 37-årige angriber burde skifte til USA og Major League Soccer.

Det gør han i et interview med Football Insider:

– Cristiano Ronaldo ville være en vigtig indkøb for enhver klub. Ville Chelsea gå efter ham? Jeg er ikke sikker på, om Ronaldo passer ind i Graham Potters planer. For at være ærlig, kan jeg ikke se ham skifte til en anden Premier League-klub. Han vil ikke sidde på bænken et andet sted, og jeg tror, at skibet er sejlet i Manchester United. Det eneste sted, jeg kan se ham tage hen, er USA og MLS. Det er en situation, der skal ryddes op. Det er dog en vanskelig sag, og derfor er han stadig i Manchester United, udtaler den tidligere Tottenham-keeper.

Om Cristiano Ronaldo starter inde i næste kamp for De Røde Djævle vides ikke, men næste kamp for Erik Ten Hags mandskab er på torsdag, når man i Europa League møder AC Omonia Nicosia på Cypern. 

Annonce