Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 14:01
Coutinho udtaler sig efter Suarez-rygter

Aston Villa-lejesvenden udtaler sig nu om sin tidligere holdkammerat, Luis Suarez.


Luis Suarez har de seneste par dage været rygtet til Steven Gerrards Aston Villa. 

Her kunne han blive genforenet med både Gerrard og Coutinho, som han har spillet med i Liverpool.

Ydermere har Coutinho og Suarez også delt græstæppe i Barcelona. Faktisk har de spillet 106 kampe sammen på tværs af begge klubber.

Et skifte i dette transfervindue vil dog være højest usandsynligt (Læs mere her), men til sommer vil situationen være en anden. Gerrard skulle nemlig have talt i telefon med den erfarne skarprette om et sommerskifte.

For der har Luis Suarez nemlig kontraktudløb. 

Philippe Coutinho, der er på leje i Aston Villa til slut på sæsonen - dog med en købsklausul i sin kontrakt -, udtaler som om den potentielle genforening: 

- Vi spillede i Liverpool sammen, og han hjalp mig meget, siger brasilianeren til Daily Mirror og understreger, at de stadig er tætte venner, der stadig snakker sammen:

- Vi var altid sammen, og et godt venskab udsprang sig af det. 

Og kontaken vedholdet endnu. 

Hvis det dog skal blive til en genforening, skal Suarez enten komme til Aston Villa i dette transfervindue, ellers skal Coutinho forlænge sit ophold i Birmingham-klubben. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE