AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 10:53
Coutinho tager kæmpe lønnedgang med Aston Villa-kontrakt

Det har kostet Philippe Coutinho en enorm lønnedgang at skifte til Aston Villa.


Aston Villa og Philippe Coutinho er blevet enige om at underskrive en aftale frem til sommeren 2026, efter Birmingham-klubben har købt brasilianeren for 149 millioner kroner i Barcelona.

Det var et skifte, som midtbanespilleren med en fortid i Liverpool var meget opsat på at få på plads efter nogle turbulente år i Barcelona.

Da Coutinho skiftede til Barcelona sikrede han sig en enorm løncheck, og angiveligt lød den på hele 3,3 millioner kroner om måneden.

Men med det permanente skifte til Aston Villa er han ifølge den troværdige The Telegraph-journalist John Percy gået gevaldigt ned i løn.

Hele 70 procent lyder lønnedgangen på, og det betyder, at Coutinho nu kun tjener omkring en millioner kroner i ugen hos Premier League-klubben.

Dermed passer han ifølge Percy også ind i lønstrukturen hos Aston Villa, hvor han dog må placere sig blandt de spillere, der tjener absolut mest.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE