AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:07:2019 18:17
Coutinho-agent: Han vil have svært ved at skifte til Liverpool-rivaler

Philippe Coutinho vil have svært ved at skifte til en af Liverpools rivaler i Premier League, fortæller agenten.


I starten af 2018 skiftede Philippe Coutinho fra Liverpool til Barcelona og fik en stor drøm til at gå i opfyldelse.

Skiftet har dog ikke gået helt som planlagt, og en stor del af fanskaren har ikke været tilfreds med brasilianerens præstationer.

Det har sat gang i transferrygterne - især med Antoine Griezmanns ankomst og Neymars potentielle retur. Men Barcelona har ingen planer om at sælge, fortæller agenten.

- Coutinho har aldrig snakket om at skifte. I øjeblikket er vi meget rolig og har ikke været ude og få tilbud, fordi vi har fået fortalt, at han ikke er til salg, siger Kia Joorabchian til Sky Sports.

- Liverpool har en helt speciel plads i hans hjerte, og derfor vil det være svært for ham at skifte til en af deres rivaler. 

- PSG er en stor klub, men vi har ikke haft nogen kontakt med dem omkring Philippe. Hvis det kommer der til, hvor Barcelona gerne vil have med ham, så gør vi det, der er bedst for ham, lyder det fra Kia Joorabchian.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED