AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 17:01
Courtois roser Costa: Han har styr på sit temperament

Thibaut Courtois hylder Chelseas Diego Costa for at bevare roen imod Stoke lørdag.


Chelseas Diego Costa har tidligere haft problemer med at styre sit temperament, når han spiller kamp. Lørdag modtog den spanske landsholdsspiller en advarsel allerede efter 17 minutter af opgøret og Stoke-spillerne så hurtigt en mulighed i at irritere den iltre angriber. 

Stoke-spillerne forsøgte af flere omgange, men den tidligere Atletico Madrid-angriber holdt hovedet koldt og får nu ros af sin belgiske målmand, Thibaut Courtois:

- Stoke spiller altid meget fysisk og det blev en svær kamp for os. De kender Diego Costa og gik hårdt til ham i et forsøg på at få ham udvist, siger den belgiske landsholdsmålmand og tilføjer:

- Der var flere 50-50 situationer, som heldigvis gik Diegos vej. Generelt har han dog fået bedre styr på sit temperament i løbet af sæsonen og det hjælper os rigtig meget som hold, slutter Thibaut Courtois. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED