AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 19:20
Courtois langer ud efter Chelseas fans: De hjælper ikke ligefrem

Thibaut Courtois er utilfreds med Chelsea-fansenes buen og piften under lørdagens kamp mod Leicester City.


Chelsea var favoritter, men var ikke banens bedste hold, da de lørdag måtte nøjes med 0-0 hjemme imod Leicester City i Premier League. Et skuffende resultat for manager Antonio Contes tropper.

Dele af et utålmodigt Stamford Bridge buede og piftede af deres hold under kampen og det behager langt fra The Blues keeper Thibaut Courtois, der efter kampen udtrykker, at fansenes reaktioner ikke var til hjælp for holdet på banen: 

- Fansene hjælper os ikke ligefrem, når de buer og pifter efter hver eneste fejlaflevering, siger Courtois ifølge The Daily Star i et interviewet efter kampen og fortsætter:

- Vi spillede ikke godt i dag - men derfor har vi jo netop brug for at fansene står bag os, siger belgieren og kommenterer på kampens udfald: 

- Vi ville gerne vinde kampen og vi pressede dem til sidst, da de var 10 mand på banen, men i 70 minutter var de det bedste hold.

- Vi er trætte, men det er ikke en undskyldning. Leicester havde mere intensitet i deres spil end os i dag, siger Courtois.

Chelsea er efter dagens kamp stadigvæk nummer tre i Premier League, men kun tre point foran Liverpool, der nu har en kamp i baghånden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED