AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 13:01
Courtois efterlyser skarphed: Vi brænder for mange chancer

Thibaut Courtois er træt af at se Chelsea-spillerne brænde store chancer.


Chelsea har ikke formået at finde vej til nettet i de seneste to kampe mod henholdsvis Norwich og Arsenal, der begge er endt målløst. 

Det er ellers ikke fordi, at the Blues har haft problemer med at skabe chancer, men den sidste skarphed har manglet i afslutningerne, hvilket irriterer holdets førstemålmand, Thibaut Courtois: 

- Mod Stoke scorede vi fem mål, men mod andre hold har vi brændt for mange chancer, siger belgieren forud for weekendens opgør mod Leicester. 

- Vi har spillet 2-2 mod Arsenal på Emirates og 0-0 mod Norwich, men i begge kampe skulle vi have scoret flere mål. Vi skaber mange chancer, men vi er nødt til at være mere skarpe foran mål. 

Da Chelsea spillede 2-2 mod Arsenal, stod Alvaro Morata bag flere store afbrændere, og klubbens manager, Antonio Conte, erkender, at der skal arbejdes på afslutningerne: 

- Vi indkasserer færre mål end i sidste sæson, men vi scorer ikke det samme antal. Det er vi nødt til at forbedre. 

De forsvarende mestre har scoret 41 mål i Premier League, hvilket er 23 færre end førerholdet Manchester City. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED