AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 13:47
Coronakrisen rammer: Tidl. Premier League-klub er tæt på at gå konkurs

Wigan har i dag meldt ud, at klubben har været nødt til at gå i betalingsstandsning.


Wigan er ikke længere i stand til at betale de kreditorer, som klubben skylder penge, og derfor har klubben været nødsaget til at gå i betalingsstandsning.

Det har klubben netop meldt ud.

Nu håber klubledelsen, at en eller flere investorer er parate til at redde den nuværende Championship-klub, som rykkede ned fra Premier League i 2013.

- Det øjeblikkelige mål er at sørge for, at klubben kan spille resten af sine kampe færdig i denne sæson og finde interesserede parter, der kan redde Wigan og de mange ansatte i klubbens arbejde, fortællere Gerald Krasner, der er blevet udnævnt til administrator for klubben, nu hvor den er gået i betalingsstandsning.

Særligt coronakrisen og de manglende billetindtægter under pandemien skulle ligge til grund for, at Wigan nu står på kanten af økonomisk ruin.

Sportsligt ser det dog også sort ud; Wigan ligger i øjeblikket på en 14. plads i The Championship, men når en klub går i betalingsstandsning, bliver de automatisk trukket 12 points. Det vil placere The Latics under nedrykningsstregen til League One.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED