AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:08:2017 14:41
Contes på jagt: Chelsea vil hente tre spillere

The Telegraph erfarer, at Chelsea vil hente mindst tre nye spillere. Danny Drinkwater er på ønskelisten, og Chelsea er nu klar med deres andet bud.


Chelsea får en del mere at se til i denne sæson end i sidste sæson, når den også står på Champions League-fodbold for de forsvarende mestre.

Derfor er Antonio Conte på udkig efter forstærkninger til Chelsea-truppen.

Således erfarer Telegraph nu, at Conte vil hente mindst tre spillere inden vinduet lukker.

Første mand er Leicesters Danny Drinkwater, som Chelsea allerede har fået afvist et £15m-bud på.

Nu er klubben klar til at hæve buddet til godt £25 millioner, skriver avisen.

Drinkwater er opsat på et skifte, selvom han godt ved, at han risikerer at ende bag N'Golo Kante, Cesc Fabregas og Tiemoue Babayoko i midtbanekøen.

Leicester vil forsøge at holde på midtbanespilleren, og vil i hvert fald ikke slippe ham for, hvad Chelsea nu tilbyder. De sigter i stedet i nærheden af de £40 millioner, som Chelsea solgte Nemanja Matic til Manchester United for.

Chelsea var også interesseret i Drinkwater sidste sommer og ud over hans evner på fodboldbanen, vil Chelsea også gerne tilføje englændere til truppen, så de får flere 'home grown-spillere' i truppen. Her er Conte også interesseret i Ross Barkley og Alex Oxlade-Chamberlain.

Ud over en ny central midtbanespiller er Conte også på udkig efter en ny wingback og en angriber, mens klubben også overvejer at sende et bud afsted på Virgil van Dijk.

På wingbacken er Juventus' Alex Sandro foretrukket, men det er usandsynligt, at Juve vil slippe ham. Joao Cancelo og Serge Aurier nævnes som andre på Contes ønskeliste. Chelsea er også klar til at byde på Danny Rose, hvis Tottenham indikerer, at de er villige til at slippe Rose, der har udtrykt, at han gerne vil til en større klub. Det er dog usandsynligt, at Tottenham vil slippe venstrebacken denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED