AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 13:32
Conte taler ud: Lukaku er vigtig for os

Den tidligere Chelsea-træner skjuler slet ikke, at Romelu Lukaku er vigtig for hans projekt i Inter Milan.


Lørdag tørner Manchester United og Inter Milan sammen under klubbernes pre-season tour, og det kan måske blive det fornødne møde, som sætter skub i sidste stadie af forhandlingerne om Romelu Lukaku.

De har efterhånden stået på i mere end en måneds tid, men Manchester United har fortsat ikke være tilfredse med de bud, som den italienske storklub hidtil er kommet med.

Meget tyder dog på, at et skifte fortsat kan være under opsejling. Lukaku vil væk, Inter vil have ham, og Ole Gunnar Solskjær nægter at bruge belgieren i pre-season kampene - selvom den officielle forklaring ganske vist er, at Lukaku er småskadet.

Men sæsonstart nærmer sig, og man kan godt mærke, at Inter-træner Antonio Conte gerne snart vil have sig den signing, som han hele sommeren har efterspurgt.  Særligt fordi meget tyder på, at Conte satser på at basere store dele af sit spilsystem på netop Lukaku.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er frustreret over situationen, men realiteten er, at Lukaku er United-spiller. I ved godt, at jeg er vild med ham som spiller, hvorfor jeg også forsøgte at hente ham som Chelsea-træner, sagde Conte til pressemødet inden lørdagens kamp mellem de to klubber.

- Men jeg gentager mig selv; I dag er Lukaku United-spiller. Jeg anser ham dog for at være vigtig for vores udvikling, og vi ved, hvordan situationen er, så vi må se, hvad der sker.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED