AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2022 22:25
Conte stikker til Klopp efter nederlag

Antonio Conte var ude med en lille stikpille til Jürgen Klopp efter dagens kamp.


Hvis man spoler tiden tilbage til maj, hvor Liverpool og Tottenham mødte hinanden, var Jürgen Klopp ude med lidt kritik mod Antonio Conte og Tottenham.

Liverpool-manageren udtalte, at han ikke var den store fan af Tottenhams spillestil.

- Undskyld, men jeg er den forkerte til det (omkring en defensiv tilgang til spillet). Jeg kan ikke lide denne form for fodbold, men det er mit personlige problem. Jeg synes, at Tottenham er et verdensklasse mandskab, og jeg synes, de bør gøre mere for spillet, udtalte Jürgen Klopp dengang. 

I dag mødte de to mandskaber igen hinanden, hvor Liverpool vandt kampen 2-1. 

Antonio Conte udtalte efter kampen, at han var meget tilfreds med holdets præstation i en lige kamp, og i den anledning fik han også stukket lidt til Jürgen Klopp.

- Var Jürgen Klopp tilfreds med den måde, vi spillede på i aftes? Godt. Det er vigtigt at kende til hans mening. Han er en god træning, lød det sarkastisk fra Tottenham-manageren ifølge Daily Telegraph.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE