Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 08:25
Conte siger hej: Chelsea har modtaget bud på N'Golo Kante

The Transfer Window Podcast påstår, at The Blues har modtaget et bud på N'Golo Kanté, men det er ikke helt klubbens kop te.


Chelsea vil angiveligt stadig gerne sælge N'Golo Kanté, så man i stedet kan investere pengene i at signe Declan Rice. Men The Blues ville foretrække at sælge den franske midtbanestjerne helt, og hidtil er man kun blevet tilbudt en lejeaftale.

Det påstår Ian McGarry fra The Transfer Window Podcast.

- Kanté er uden tvivl sat til salg, og vi erfarer, at der er et lejetilbud fra ham om at skifte til Inter. Chelsea ville dog foretrække at sælge, siger McGarry i podcasten.

- Han tjener £180.000 om unge, og Chelsea ville foretrække at sælge ham helt på grund af Financial Fair Play-reglerne og for at balancere regnskabet efter indkøb for £222 millioner.

McGarry påstår dog, at et salg af Kanté efter alt at dømme ville føre til et bud på Declan Rice, da det vil give Chelsea et større råderum - både i forhold til transfersum og kontrakt til West Ham-profilen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED