AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:10:2022 16:41
Conte med kritik efter rødt kort: "Ikke den samme linje"

Antonio Conte er ikke helt tilfreds med det røde kort til Emerson Royal.


Tottenham led et smertefuldt 1-3-nederlag til Arsenal på Emirates Stadium.

Efter en times spil blev Tottenham reduceret til 10 mand, da Emerson Royal blev udvist for en tackling på Gabriel Martinelli.

Antonio Conte var utilfreds med kendelsen, som han mener endte med at dræbe kampen.

- Jeg kan ikke lide at kritisere dommerens beslutning. Jeg vil ikke kommentere. Der er billeder, og jeg tror alle kan se, hvad den bedst kendelse er. Hvis jeg skal sammenligne det, så var der også et andet gult kort i første halvleg. Kendelsen dræbte kampen, siger Antonio Conte til Sky Sports. 

- Selvfølgelig er han (Emerson, red.) frustreret. Han var meget overrasket omkring kendelsen, og det samme var alle spillerne.

- I England er det svært, fordi de har ikke den samme linje. Nogle gange ser man situationer, som kan give et rødt eller gult kort. De skal arbejde meget på det her, lyder det fra Tottenham-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE