Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 09:15
Conte langer ud efter Arteta: "Han brokker sig meget"

Tottenham-træneren mener, at kollegaen skal fokusere mere på sit hold.


Det var en rasende Mikel Arteta, der efter torsdagens London-derby mod Tottenham ikke var tilfreds med flere af de kendelser, der blev foretaget af kampens dommer, Paul Tierney. 
 
Antonio Conte kom efterfølgende med sin holdning om kollegaens ageren. 
 
- Jeg lytter til ham, og han brokker sig meget. Jeg tænker, han er nødt til at fokusere mere på sit hold og ikke brokke sig så meget, fortalte den italienske træner efter kampen
 
- Han er først begyndt på dette arbejde. Jeg tror, at han er nødt til at være rolig. Han er meget god. Men at lytte til en træner, der brokker sig meget af tiden - det er ikke godt. 
 
Conte tilføjede, han også selv kunne brokke sig over, at Tottenham skal spille igen tidlig søndag eftermiddag, mens Arsenal først spiller mandag aften. 
 
Kampen om en plads i top fire spidser til, og både Arsenal og Tottenham har to kampe tilbage i sæsonen. 
 
Mens Arsenal møder Newcastle ude og Everton hjemme, så møder Tottenham nedrykningstruede Burnley hjemme på søndag. D. 22. maj møder Contes tropper Norwich på udebane. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE