AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 14:18
Conte kalder: Inter har to Chelsea-spillere på ønskelisten

Emerson Palmieri er ikke den eneste Chelsea-spiller på Antonio Contes ønskeliste.


Inter har længe været kædet sammen med Emerson Palmieri, der ikke får meget spilletid i Chelsea, men står det til Antonio Conte, bliver venstrebacken ikke den eneste, der tager turen fra Vestlondon til Milano. 

Den tidligere Chelsea-manager er således stadigvæk interesseret i at lokke Olivier Giroud til Inter, selvom franskmanden i slutningen af maj satte sin underskrift på en ny aftale med The Blues. Det melder Goal.

Det er ikke første gang, at Inter og Conte viser interesse for Giroud, der var tæt på at forlade Chelsea i januar, og et sommerskifte er måske ikke helt urealistisk. 

Chelsea har som bekendt sikret sig Timo Werner, og da Tammy Abraham også er i truppen, har Giroud formentlig ikke udsigt til meget spilletid i den kommende sæson. Derudover kan Chelsea også være interesseret i at skaffe kapital, da de ikke forventes at være færdige på transfermarkedet. 

Inter er ifølge Goal klar til at betale £19 mio. for Emerson, mens der ikke meldes om noget om, hvad de vil betale for Giroud. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED