AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 13:04
Conte: Hav tålmodighed med Morata og Batshuayi

Antonio Conte bakker op om Alvaro Morata og Michy Batshuayi, der ikke har ramt niveauet de seneste mange kampe, og han opfordrer folk til at have tålmodighed med duoen.


Alvaro Morata har scoret ti gange i 19 kampe for Chelsea siden skiftet fra Real Madrid i sommer, men den spanske angriber har fået masser af kritik for sine seneste præstationer.

Heller ikke Michy Batshuayi har formået at udnytte Moratas formdyk, men Antonio Conte mener, at det er alt for tidligt at dømme angrebsduoen ude.

- Glem ikke at det er to unge spillere, og for Morata er det hans første fulde sæson (i Premier League red.). Han lærer meget af disse erfaringer, og han lærer at håndtere forskellige situationer, udtaler italieneren på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Leicester og fortsætter:

- Hvis vi snakker om Batshuayi, er vi på samme niveau. Han har kun spillet regelmæssigt for Marseille i én sæson. Vi snakker om unge spillere.

- Klubben og jeg er udmærket klar over denne situation, og af denne grund skal vi have tålmodighed til at forstå, at dette er en proces, og vi er klar til at stå over for denne proces.

Batshuayi er blevet sat i forbindelse med et låneskifte til Sevilla.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED