AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 18:34
Conte giver træthed skylden efter remis

Antonio Conte gav træthed hos truppen skylden, efter at Chelsea lørdag spillede 0-0 mod Leicester City.


Leicester spillede en god første time, hvorefter holdet blev ramt en udvisning. Chelsea kunne dog ikke udnytte det numeriske overtag, og så sluttede det 0-0 i opgøret.

Antonio Conte fortalte efter kampen, at træthed ovenpå midtuge-mødet med Arsenal satte sit præg på præstationen hos Chelsea i kampen. 

- Jeg tror, at det spillede en rolle i dag, at vi spillede med mange af topspillerne imod Arsenal og så igen i dag imod et rigtig godt hold, siger Conte til BBC Sport og fortsætter:

- Jeg tror at mange af vores spillere var trætte i dag. 

- I første halvleg løb Leicester mere end os og de spillede bedre end vi gjorde. Men vi vidste, at vi mødte en god modstander - måske den værste vi kan møde i ligaen, når vi er i denne forfatning. Vi led i første halvleg, siger den italienske manager. 

Conte fortalte yderligere til pressen, at den skade som Gary Cahill måtte udgå med ''ikke er så slem''.

Chelsea er efter dagens kamp stadigvæk nummer tre i Premier League, men kun tre point foran Liverpool, der nu har en kamp i baghånden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED