AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2022 20:06
Conte efter rygter: "Det er respektløst"

Antonio Conte er ikke tilfreds med de rygter, der florerer.


I sidste uge fortalte den italienske journalist Tancredi Palmieri, at Juventus angiveligt var inde i billedet om den nuværende Tottenham-manager Antonio Conte.
 
Ydermere mente journalisten at vide, at samtaler inden længe ville finde sted med henblik på at installere Conte i Torinoklubben næste sommer.
Det er et rygte, som Antonio Conte selv nu skyder til jorden.
 
- Det er utroligt. Jeg betegner det som respektløst for træneren, som arbejder for Juventus, og for mig, som arbejder hos Tottenham.
 
- Vi er lige begyndt på sæsonen. Jeg har talt mange gange om dette emne, og jeg har altid sagt, at jeg er glad og at jeg nyder at være her, lyder det fra Conte på torsdagens pressemøde ifølge flere medier.
 
- Vi har en hel sæson til at finde frem til den bedste løsning for klubben og for mig. Jeg har et godt forhold til ejeren og Paratici (Fabio Paratici, Tottenhams sportsdirektør, red.). Jeg ser ikke nogen problemer for fremtiden på nuværende tidspunkt. Jeg vil ikke høre nogen tale om det, siger han videre.
 
Tottenham befinder sig aktuelt på tredjepladsen i Premier League efter syv runder, bare ét point efter Arsenal.
 
I weekenden har man dog mulighed for at erobre førstepladsen, når det gælder Arsenal i London-derbyet.
 
Antonio Contes kontrakt med Spurs gælder frem til udgangen af denne sæson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE