AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 20:55
Conte: City er favoritter til Alexis Sanchez og kan lave et røverkøb

Antonio Conte kalder det et 'røverkøb', hvis en klub ender med at hente Alexis Sanchez i januars transfervindue.


Alexis Sanchez' kontrakt i Arsenal udløber til sommer. Manchester City og Manchester United skulle begge være parate til at byde omkring 170 mio kroner på chileneren i jaunars transfervindue.

Ifølge Chelsea-manageren Antonio Conte, så er City-favoritter til spilleren og kan lave et rigtig godt køb, hvis det lykkedes dem at hente Sanchez: 

- Han er en stor spiller og han (Sanchez, red) ved også, at jeg forsøgte at hente ham til Juventus i min første sæson som manager der. Men han valgte Udinese. Jeg beundrer store spillere og Alexis Sanchez er en af dem, siger Conte ifølge Sky Sports og fortsætter: 

- Hvis Manchester City vil have Alexis Sanchez, så køber de bare Alexis Sanchez. Det er ikke et problem for dem. 

- Jeg tror det er en god investering at lave. Vi taler om en topspiller og jeg hører, at beløbet er 20 millioner pund (168 mio kroner).

- Det er et røverkøb. Normalt koster en spiller som Sanchez omkring 80-90 millioner Euro, siger Conte.

29-årige Alexis Sanchez er i denne sæson noteret for syv Premier League-mål i 19 kampe for Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED