Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Conte bliver fyret: Her er de tre favoritter til Tottenham-jobbet

Af Morten Bruun Jørgensen
21.03.2023 Kl. 17:17
Her er de tre navne, som synes mest sandsynlige som afløser for Antonio Conte i Tottenham.

Antonio Conte bliver ifølge The Telegraph fyret senere i denne uge, og bliver det i første omgang Ryan Mason, der tager over resten af sæsonen.

Sådan forlyder det i hvert fald, og det er også forventningen hos bookmakeren SkyBet.

Her er Ryan Mason nemlig den absolut største favorit til at få de kommende ti kampe som manager for Tottenham, som bookmakeren regner som permanent ansættelse.

Det giver således blot pengene 1,2 gange igen, hvis Mason får den kommende række af kampe for Tottenham, hvor han vil blive forfremmet.

LÆS OGSÅ: Stjernenavn er færdig i Chelsea, men disse klubber er en mulighed

Dernæst følger den gamle kending Mauricio Pochettino, som gennem noget tid har spøgt i Tottenham, men det ser dog ikke ud til, at argentineren bliver ansat lige med det samme.

En anden mulighed kan være Eintracht Frankfurt-træneren Oliver Glasner, som i de seneste dage også er blevet bragt i spil, men hos SkyBet er der dog lidt mindre tiltro til, at han bliver ny Tottenham-manager lige nu.

I første omgang skal Conte dog først fyres, inden en ny mand får ansvaret for at føre holdet frem til en top fire-placering, der må være succeskriteriet for den resterende del af sæsonen.

Annonce