Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 17:42
Conte afslører: To Tottenham-profiler ude resten af sæsonen

Tottenham-manageren kunne fredag løfte sløret for skadesopdateringer i Spurs-truppen.


Antonio Conte afslørede fredag, at både Cristian Romero og Sergio Reguilon vil være fraværende i Tottenhams resterende kampe i sæsonen - mod Burnley og Norwich.
 
Reguilon har allerede været uden for truppen i de seneste opgør mod Leicester og Liverpool, ligesom han heller ikke blev klar til North London Derby torsdag aften.
 
Romero var ude i North London Derby, men blev erstattet af Davinson Sanchez, der leverede et solidt indtryk i argentinerens fravær.
 
- Sergio (Reguilon, red.) er ude og ikke tilgængelig i resten af sæsonen, idet der er 10 dage tilbage. Det samme gælder for Romero, han er ikke til rådighed, fordi han har fået en hofteskade mod Liverpool, siger Conte til Football London.
 
Conte håber ikke, der er flere skader, som melder sig i kølvandet på torsdagens derbysejr mod Arsenal, men man kan ikke vide sig sikker, lyder det fra italieneren.
 
- Jeg håber det ikke, men efter Liverpool troede vi heller ikke, vi havde nogen skader, men vi kunne forstå på det hele, at Romero havde pådraget sig en alvorlig skade og er ude for resten af sæsonen, fordi der kun er to kampe tilbage, og han ikke kan nå at blive klar, siger Tottenham-træneren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE