Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:01:2022 18:28
Conte åbner døren for Eriksen-retur til Tottenham

Antonio Conte siger, at Christian Eriksen er velkommen til at komme retur til Tottenham.


En af de helt store samtaleemner lige nu er, hvor Christian Eriksen skal spille, efter han tidligere på ugen gjorde det helt klart, at han er klar til at genoptage karrieren.

Eriksens tidligere klub i England, Tottenham, er af mange blevet nævnt som en mulighed, og derfor blev Antonio Conte også spurgt ind til den danske midtbanespiller på fredagens pressemøde.

Og her var den italienske manager på ingen måde afvisende over for få Eriksen tilbage i den hvide trøje.

- For Christian er døren altid åben, tror jeg, sagde Conte.

Han gjorde det dog samtidig også klart, at han ikke har været i kontakt for nylig med den transferfrie dansker, som han i januar 2020 hentede til Inter fra netop Tottenham.

- Jeg har ikke snakket med Christian for nylig. Det var helt sikkert godt at se ham på banen og se ham sparke til en bold.

- Vi snakker om en rigtig dygtig spiller, men især en super person. Hvad der skete i sommer var virkelig, virkelig ikke rart for personerne, der har arbejdet med ham og personerne, der kender ham.

- Jeg var bange i det øjeblik. Nu er det godt at se, at han er klar til at spille fodbold igen, sagde Conte.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE