AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 16:42
Collymore: Liverpool burde signe disse to PL-profiler

Den tidligere Liverpool-angriber er kommet med sit bud på de to spillere, The Reds burde signe denne sommer.


Liverpool har i periode været noget nær perfekte i denne sæson, mens hvis titelvinderne skal - og kan -  forstærke sig denne sommer, burde de gøre det med Wolves-profilerne Adama Traoré og Raul Jimenez.

Det mener klubbens tidligere angriber Stan Collymore.

- Liverpool burde have to Wolves-spillere på sin shoppingliste denne sommer; Adama Traore og Raul Jimenez. Traore er åbenlys, men Jimenez passer også til Premier League som en hånd i handske, skriver Collymore i sin klumme for Daily Mail.

- Han er god i boksen, er aggressiv på dødbolde, han holde på bolden og er en bundsolid angriber, der kunne give Bobby Firmino konkurrence om startpladsen.

Der har været sporadiske rygter om Liverpools interesse i begge Wolves-stjerner, selvom meget kunne indikere, at Liverpools ejere ikke har intentioner om at give grønt lys til store investeringer i nye signings denne sommer.

Jürgen Klopp har ellers tidligere rost Adama Traoré til skyerne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED