AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 13:19
Coleman: Ndong ikke på vej til West Ham eller Watford

Didier Ndong vil gerne væk fra Sunderland, men The Black Cats ønsker ikke at udleje midtbanespilleren, fastslår manager Chris Coleman.


Didier Ndong blev Sunderlands dyreste køb nogensinde, da han i 2016 blev hentet til den daværende Premier League-klub fra franske FC Lorient.

Midtbanespilleren er taget turen ned i Championship med The Black Cats, men han vil gerne væk, og på rygtebasis er Ndong blev sendt til West Ham og Watford.

I begge tilfælde har der været snak om en lejeaftale, men Sunderland-manager Chris Coleman ønsker ikke at udleje spilleren.

- Hvad får vi ud af det (at udleje en spiller red.)? Hvis det er en lejeaftale, og han skal spille 75 procent af kampe for, at vi modtager en sum, kommer han sandsynligvis til at spille 73 procent. De må tro, at vi er faldet af en lastbil. Der bliver ikke nogle lejeaftaler.

- Vi har fået nogle henvendelser på Didier, men det er kun lejeaftale, og det er ikke noget for os, medmindre vi er garanteret at få noget for det.

- Alle ved, at Didier gerne vil væk. Han ser sig selv et andet sted, men vi er nødt til at gøre, hvad der er det rigtige for os selv.

Daily Mail melder, at West Ham og Watford i stedet overvejer at byde £8 millioner på Ndong.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED