AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2023 11:17
Cold Case: Manchester City-undersøgelse trækker i langdrag

Premier Leagues undersøgelse af Manchester Citys potentielle brud på FFP trækker i langdrag.


Tilbage i 2019 bekræftede Premier League, at man havde indledt en undersøgelse af Manchester City om potentielle brud på Financial Fair Play-reglerne.

I 2020 fik Manchester City en straf af UEFA på to års udelukkelse fra Champions League samt en bøde på £30 millioner for seriøse overtrædelser af FFP, men straffen blev omgjort, så Manchester City i stedet slap med en bøde på £10 millioner og ingen CL-karantæne.

Premier League har fortsat haft en undersøgelse i gang, men nu melder Daily Mail, at sagen står til at blive en 'cold case' - altså en sag, som man ikke ender med at få opklaret til fulde. 

Ifølge avisen har Liverpool og Manchester United været nogle af de klubber, som har presset på for at få en undersøgelse mod Manchester City.

Men Daily Mail beretter i dag, at sagen er i fare for at trække ud i et længere langdrag, hvor de personer, som vil være involveret i sagen, ikke længere er aktiv i fodboldverden. 

Ydermere beretter den engelske avis, at situationen i Liverpool og Manchester United, hvor begge klubber er til salg, kan betyde, at de nye ejere ikke vil være så fokuseret på at få undersøgt Manchester City. 

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Billing vil væk - storklub jagter danskeren


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE