AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 21:43
Colback: Min tid i Newcastle er ovre

Jack Colback slår fast, at han ikke har nogen fremtid i Newcastle - uanset om Rafa Benitez er manager i næste sæson eller ej.


Jack Colback skiftede i 2014 til Newcastle fra ærkefjenderne fra Sunderland, men midtbanespillerens tid hos The Magpies er formentlig ovre.

Colback er i denne sæson udlejet til Nottingham Forest, og han regner ikke med at vende tilbage til Newcastle, selvom hans kontrakt med klubben først udløber efter næste sæson.

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt med Newcastle. Da jeg læste rygterne omkring, at jeg ville stå uden kontrakt (til sommer), måtte jeg tjekke det med min agent, indleder Colback over for Nottingham Post og uddyber:

- Det er ikke sådan, at jeg kigger på det og tænker, at jeg skal tilbage til Newcastle og forsøge at kæmpe mig på holdet. Jeg er realistisk nok til at vide, at det ikke kommer til at ske, hvis den nuværende manager stadig er der.

- Jeg sidder dog heller ikke og tænker, at det ændrer sig, hvis han forlader klubben. Jeg ser sådan på det, at jeg ikke har spillet for klubben i to år, og jeg kommer sandsynligvis aldrig til at gøre det igen. Vi får at se, hvad der sker til sommer.

Colback kigger dog ikke tilbage på sin Newcastle-tid med stor fortrydelse.

- Jeg har virkelig nydt min tid i Newcastle. Det var hårdt at rykke ned, fordi klubben er fra min hjemby, og jeg har masser af familie og venner deroppe. Det var svært at sluge. Jeg spillede masser af kampe dengang, men det endte ikke særlig godt.

-  Men sådan er fodbold, og det var én af de ting, der kom ud af det blå. Man kommer videre. Jeg havde muligheden for at komme hertil (Nottingham Forest), og det er dejligt at spille en hel sæson. Jeg føler, at jeg har gjort det okay. Min selvtillid er ved at være tilbage.

Colback er et produkt af Sunderlands akademi, og han spillede seks år i klubben som seniorspiller inden skiftet til Newcastle. Han har tidligere været udlejet til Ipswich ad to omgange.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED