AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 17:28
City vil forlænge med Zinchenko: Får chancen for at blive førstevalg

Oleksandr Zinchenko har imponeret Pep Guardiola, og ukraineren kan snart se frem til at blive tilbudt en ny kontrakt. Det melder London Evening Standard.


Oleksandr Zinchenkos vante position er egentlig ikke venstreback, men Pep Guardiola har omskolet ukraineren, fordi Benjamin Mendy konstant er skadet. Zinchenko har gjort det forrygende i denne sæson, hvor City vandt tre trofæer. 

Tidligere blev det rygtet, at Guardiola ville ud og finde en ekstra venstreback, men disse planer er nu droppet, da City vil forlænge med Zinchenko og gøre ham til udfordrer til den faste plads som venstreback. Det melder London Evening Standard.

Ben Chilwell fra Leicester var angiveligt højt på Guardiolas liste, men Zinchenko har overbevist spanieren med sine præstationer siden årsskiftet. 

The Citizens var ellers klar til at sælge den tidligere PSV-spiller til Wolves sidste sommer, men nu ser det altså i stedet ud til, at han sætter sin signatur på en ny, langvarig kontrakt. 

Guardiola vil i stedet styrke højrebacken, hvor han er klar til at sælge Danilo, som ikke er tilfreds med mængden af spilletid. Her skulle Juventus' Joao Cancelo være den ideelle spiller for trænerteamet i City. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED