AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 10:41
City tilbyder kompensation til ofre for sexmisbrug

Manchester City tilbyder kompensation til de unge spillere, som har været udsat for seksuelt misbrug fra tidligere ungdomstrænere i klubben.


I 2016 startede Manchester City en undersøgelse af, hvorvidt klubben var blevet brugt af forhenværende ungdomstræner Barry Bennell eller andre ansatte som platform til at udnytte børn og unge seksuelt.

Barry Bennell blev i 2018 idømt 31 års fængsel efter at være blevet fundet skyldig i 50 tilfælde af sexmisbrug af børn.

Nu har Manchester Citys undersøgelse vist, at en anden tidligere ungdomstræner, John Broome, umiddelbart også har været involveret i misbruget af børn og unge med tilknytning til klubben.

Tirsdag har de forsvarende engelske mestre reageret med en offentlig udmelding om, at klubben vil betale kompensation til alle ofrene for de to ungdomstrænere.

- Klubben gentager sin dybtfølte sympati med alle ofrene for de uforståelige traumatiske oplevelser, som de har været udsat for, skriver Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED