AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2023 20:01
City-stjerne nedtoner chancer: CL-finalen er 50/50

Han anerkender dog, at klubben nu er tæt på en historisk bedrift.


Manchester City er ikke favoritter til at vinde Champions League i denne sæson.

Lørdag møder Pep Guardiolas mandskab Inter Milan i finalen i Istanbul.

 

Og her er der helt ligeligt fordelte chancer i forhold til, hvem der løfter trofæet med de store ører, hvis man spørger De Bruyne.

Den belgiske playmaker anerkender dog, at klubben nu er tæt på en historisk bedrift.

Manchester City vil være den første engelske klub til at vinde tre store trofæer i samme sæson, siden Manchester United gjorde det samme i 1999.

- Der var en tro på det, men ingen talte om det før. Vi ved det nu. Jeg vil gerne vinde Champions League, og jeg vil vinde The Treble, men vi gjorde klar til at vinde denne kamp (mod United, red.).

- Vi fortjente at vinde. Jeg er meget glad og stolt. Vi skal nyde det næste uge, og så skal vi præstere det bedste, vi kan.

- Inter er et meget godt hold. Finaler er 50/50. Vi var favoritter i dag (i lørdags, red.). Det er altid svært. Man er nødt til at håndtere disse øjeblikke. Der vil være øjeblikke, hvor det er svært, men ved store øjeblikke forsøger vi at gøre vores arbejde.

- Inter har gode spillere, og vi har respekt for dem. De har ikke nået finalen ved at slå nemme hold, siger De Bruyne ifølge The Independent.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Chelsea præsenterer ny signing

2. Liverpool-spiller er opsat på skifte - klub byder for 2. gang 

3. Vildt: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE