AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2020 19:50
City slikker sig om munden: Alabas Bayern-forlængelse på vej i vasken

Bayern München-stjernen David Alabas fremtid i Tyskland er i skrivende stund uvis.


Der har på det seneste floreret stille rygter omkring Manchester City-interesse i Bayern München-stjernen David Alaba. Nu har transfersagaen eskaleret for første gang. 

Det sker i takt med friske forlydener fra Tyskland, hvor der angiveligt er knas med kontraktforhandlingerne mellem den østrigske stjerne og Bayern.

Historien bringes af den tyske sportsavis Sport Bild, der erfarer, at kontrakforhandlingerne er blevet afbrudt, da Bayern i første omgang har afvist Alabas udspil, som de mener kræver en for stor løn.

Dette er sød musik i Manchester Citys ører, der både er på udkig efter en midtstopper og en venstre back, hvilket er positioner, som Alaba dækker til perfektion.

Ved siden af City står også franske Paris Saint-Germain, der også er fristede af den mulige tilgængelighed af Alaba.

28-årige Alaba har spillet 11 år i Bayern München, hvor han har udviklet sig til at være blandt Bayerns største spillere i nyere tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED