AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 14:47
City skal undgå at lave "en United": "Klubben kender strategien"

Pep Guardiola taler om en mulig afsked med Manchester City.


Pep Guardiola er overbevist om, at Manchester City vil være i sikre hænder, den dag han forlader klubben.
 
Catalanske Guardiola har været hos Manchester City siden 2016, og denne sæson er hans syvende. Han er allerede klubbens mest vindende manager.
- Klubben kender nøjagtig, hvad der er næste skridt. Ingen kan se fremtidens problemer, men jeg er 100 procent overbevist.
 
- De kender strategien, hvad de skal gøre nu, i morgen og næste sæson. Når klubben er afhængig af én person, har vi et problem.
 
- Hvis klubben kun afhænger af Pep, er det fordi, vi ikke har gjort det godt nok. Jeg køber aldrig spillere, det er ikke mine spillere. Det er klubbens. Klubben er det vigtigste.
 
- Enhver beslutning, vi træffer, handler om klubben, siger Pep Guardiola i et interview med Manchester Citys hjemmeside.
 
Dermed har klubben en plan for fremtiden, og det var ikke nødvendigvis, hvad Manchester United havde, da Sir Alex Ferguson forlod De Røde Djævle i 2013.
 
Pep Guardiolas kontrakt udløber efter denne sæson, og dermed er rygterne så småt også begyndt at svirre om en mulig afsked inden længe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE