City-sejr i Agueros kamp nr. 300 for klubben

Af Lasse Torp
22.09.2018 Kl. 17:20
Sergio Aguero markede sin kamp nummer 300 for Manchester City med hans mål nummer 205 for klubben.

Manchester City tordner videre i Premier League med en 0-5 sejr ude mod Cardiff.

Aguero der netop har underskrevet en ny kontrakt med Manchester-klubben blev første mand på måltavlen.

Dette var ikke bare et hvilket som helst mål af argentineren, men et mål scoret i hans kom nummer 300 for klubben.

Andet mål kom fra en velspillende Bernardo Silva, mens trejde mål blev sat ind af Ilkay Gundogan lige inden pausen.

Den nyindkøbte kantspiller Riyad Mahrez scorede i anden halvleg sit første og andet mål i City-trøjen, og fuldendte dermed ydmygelsen af Cardiff.

Dette resultat bringer City op på en foreløbig andenplads i ligaen, mens Cardiff indtager den kedelige sidsteplads delt med Huddersfield.

Danske Zohore kom på banen midt i anden halvleg, men formåede ikke at sætte sit præg på kampen.