AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 22:21
City-profil vil væk til sommer: PSG lurer på stor transfer

Paris Saint-Germain er interesseret i at handle i Manchester City til sommer.


Til sommer vil Bernardo Silva have været seks år i Manchester City, og derfor mener portugiseren, at det er tid til nye udfordringer.

Det skriver mediet Relevo, som samtidig kan rapportere, at Paris Saint-Germain er interesseret i at købe ham i sommerens transfervindue.

Meldingen går dog på, at Bernardo Silva allerhelst vil prøve sig af i Spanien, men selvom Barcelona er interesseret, har den spanske storklub ikke plads i økonomien til at købe midtbanespilleren fri og give ham en ordentlig løn.

LÆS OGSÅ: Værsgo, Hjulmand: Her er Danmarks stærkeste opstilling lige nu

Selvom Silva tidligere har spillet i Frankrig for Monaco, er han dog ikke afvisende over for at vende tilbage, og det forlyder, at han er en af de primære emner for Paris Saint-Germain.

28-årige Silva har spillet 290 kampe for Manchester City, og han har i flere år været en af Pep Guardiolas nøglespillere.

Men til sommer kan det være slut, og det er heller ikke første gang, at der har været bud efter Silva, som PSG og Barcelona tidligere har jagtet.

LÆS OGSÅ: Portugiser afviser Newcastle: Vil til en større klub


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE