AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 09:57
City og United snydt: Denne klub er nu favorit til at hente Felix

Længe så det ud til, at et skifte til Manchester lå i kortene for Joao Felix, men ifølge spanske AS er der nu en ny klub, der er favoritter til at hente det unge talent.


Denne klub er Atletico Madrid, der nu ifølge det spanske medie ser ud til at være favoritter til at hente Felix i sommerens transfervindue.

Ifølge AS fik Joao Felix’ agent det unge talent til at se Atletico som en mulighed, mens Champions League fodbold selvfølgelig også lokker angriberen.

”Den nye Ronaldo”, som Felix meget passende er blevet døbt, har haft en fremragende sæson hos Benfica, hvor han igennem hele sæsonen har imponeret hele fodbold-Europa.

United og City kan derfor føle sig snydt, idet begge klubber i lang tid har haft øjne på den unge stjerne, der har en frikøbsklausul på £105.

Om Joao Felix vil skifte er endnu uvist, men meget tyder på, at det ikke bliver på engelsk grund, hans fodbold skal spilles næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED