City og Liverpool delte i underholdende topkamp

Af Lasse Callesen
19.03.2017 Kl. 18:26
Manchester City og Liverpool spillede 1-1 på Etihad Stadium i en god og chancerig kamp.

Kampen startede i et fint tempo, men når det skulle afgøres, så priorterede begge hold i kampens begyndelse at forsvare. Kampens betydning var klart en faktor i første halvleg og derfor var der ikke de helt åbenlyse chancer. Det kom der til gengæld i en anden halvleg, der måske var en af sæsonens absolut bedste som neutral tilskuer.

Kort efter pausen fik Liverpool den største chance i spillet, da der blev begået straffespark på Roberto Firmino af Clichy. Den tidligere City-spiller Milner tog ansvaret fra pletten og bragte udeholdet på 1-0.

Manchester City fightede dog fortsat og fik udlignet med 20 minutter tilbage af kampen. Belgiske De Bruyne slog bolden ind i feltet, hvor Sergio Aguero havde løbet fri og lagde bolden forbi Mignolet til 1-1.

I slutfasen havde både Adam Lallana fra Liverpool og Sergio Agüero fra Man City kæmpe chancer for at afgøre tingene, men de brændte begge. Trætheden var stor og en hæsblæsende topkamp endte med 1-1.