AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 10:47
City mod Liverpool: Guardiola og Klopp vil signe samme stjernespiller

Det trækker op til en mulig transferduel mellem Liverpool og Manchester City, skriver France Football.


Det er ikke kun på banen, at Liverpool og Manchester City snart møder hinanden, for begge klubber står klar til at slå til, hvis Thiago Alcantara som ventet bliver sat til salg af Bayern München denne sommer.

Det skriver France Football.

Guardiola har altid haft et godt øje til den spanske midtbanespiller, der i dag er fyldt 29. Da Guardiola overtog Bayern München-jobbet, insisterede han på, at klubben signede Thiago. Nu kan historien gentage sig i Manchester City.

For klubben har brug for en arvtager efter David Silva, og du finder dem ikke meget stærkere end Thiago. Det ved Jürgen Klopp også godt.

Nok har The Reds lige vundet mesterskabet på suveræn vis, men Klopp ønsker angiveligt at tiltrække Thiago for at give omklædningsrummet og truppen et friskt pust, så holdet kan fortsætte sejrsstimen næste sæson.

Thiago har nu kun 12 måneder tilbage på sin kontrakt. Det lignede længe, at han ville forlænge med Bayern München, men midtbanestjernen lavede en kovending og trak sig fra forhandlingerne med de tyske mestre.

Forlænger han ikke, er han til salg, og ifølge France Football skulle et bud på mere end €30 millioner være nok for enten Liverpool eller Manchester City til at signe ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED