Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2021 15:13
City måtte stoppe ham før tid: Guardiola sviner Super League til i pressemøde

Pep Guardiola lagde ikke fingrene imellem til dagens pressemøde, hvor han talte åbent og kritisk om sin egen klubs planer om at tage del i den nye Super League.


"Spørg om lige hvad I vil, så svarer jeg det, jeg føler" var ordene, som Pep Guardiola startede sin pressekonference med denne tirsdag, og han holdt sit ord.

Det var bestemt ikke en Manchester City-træner, der havde fået mundkurv på. I stedet forholdt den catalanske træner sig ekstremt kritisk til planerne om Super League-turneringen, som hans arbejdsgiver også er med i, og det fik ifølge City Xtra klubbens pressefolk til at stoppe pressekonferencen før tid, selvom Guardiola gerne ville have svaret på yderligere spørgsmål om den nye turnering.

- Jeg støtter klubben, jeg kender folk, og jeg er en del af klubben, men jeg har også min egen mening, og jeg vil gerne være mere klar i mælet, når jeg har al informationen om Super League. Jeg har sagt det mange gange før; Jeg ønsker den bedst mulige konkurrence, og det er ikke fair, hvis hold kæmper med i toppen, men ikke kan kvalificere sig, sagde Guardiola til dagens pressemøde.

- Det er ikke sport, når relationen mellem hårdt arbejde og succes, hårdt arbejde og gevinst ikke eksisterer. Så er det ikke sport. Det er ikke en sport, når det er ligegyldigt, om man taber.

Citaterne kan kun tolkes som en kritik af den planlagte Super League-struktur, hvor 15 "stifter-klubber" aldrig vil være i stand til at rykke ned, selvom de underpræsterer. Generelt føler Guardiola, at der mangler en forklaring på, hvorfor nogle hold er blevet inviteret, mens andre ikke er.

Manchester City-træneren kan eksempelvis ikke forstå, hvorfor en klub som Ajax ikke har fået en fod indenfor i det fine selskab.

- Næste uge spiller vi i Champions League og forsøger at nå finalen, og næste sæson spiller vi i europæiske turneringer. De rigtige folk bliver nødt til at komme ud og forklare nærmere, for Super League bliver nødt til at blive uddybet, og det samme gælder beslutningstagernes beslutninger. Hvorfor er Ajax ikke involveret med al deres succes? - forklar mig det, sagde Guardiola.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE