Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City-legende ruller øjne: "Fodboldindustrien skal passe på"

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 09:59
Vincent Kompany mener, at fodboldindustrien skal til passe på med at pege for meget fingre mod andre.

Manchester City har i øjeblikket 115 sigtelser mod sig fra Premier League, hvor de anklages for at have overtrådt ligaens økonomiske regler.

En uafhængige kommission, der er blevet nedsat, skal nu se på, om klubben skal have en straf – og en proces der angiveligt kan tage flere år.

Manchester City-legenden, Vincent Kompany, som nu står i spidsen for Burnley, har nu også sat sine ord på sagen.

– Jeg ser på det og ruller lidt mine øjne. Der er ingen tvivl om, at der hersker en hel del retfærdighed i verden. Folk, der fortæller en, hvad man har gjort forkert, siger Vincent Kompany til Sky Sports og tilføjer:

– Hvis alle ser på sig selv, så tror jeg, at fodboldindustrien skal passe på med at pege fingre for mange gange. 

– Jeg tror, at I alle har et lille smil på læben, fordi I ved, hvad hele fodboldindustrien handler om. Jeg er meget skeptisk, når folk begynder at pege fingre. Gør det bedste for jer selv og forsøg at forbedre jer hele tiden. Jeg er lidt skeptisk, når der så nemt bliver peget fingrene, lyder det fra belgieren.

Mens der er usikkerhed omkring Manchester City har Vincent Kompany & Co. travlt med at sikre en oprykningsplads til Premier League.

I skrivende stund ligger Burnley på førstepladsen med 65 point og har hele 17 point ned til tredjepladsen. Dermed har de altså kurs mod Premier League.

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

LÆS OGSÅ: Sky: Denne straf forventer Manchester City at få

LÆS OGSÅ: Manchester City forventer, at Pep Guardiola forlader klubben

Annonce